ALLproducts

Nieuw: Terra-core

De Terra-core zorgt voor een volledige revolutie in de spiertraining door de combinatie van "6 toestellen in 1". Het is een Step, een Balance Board, een BOSU, een VIPR, een Swissball en een banktrainer in één!

De Terra-Core is een Step, een Balance Board, een BOSU®, een VIPR®, een Swissball® en een trainingsbank in één! Deze unieke combinatie van functies wordt gecombineerd in een compact en licht volume. Het onderste deel van de Terra-Core biedt handvatten voor push-ups en andere oefeningen om evenwicht en behendigheid te helpen ontwikkelen. De Terra-Core is ook een ideaal hulpmiddel voor crunches, planks en voor het ontwikkelen van buik-, schouder- en beenspieren.

Spinefitter

De spinefitter is een product dat wordt gebruikt om de beweeglijkheid van de wervelkolom en de gewrichten te verbeteren, om spanningen weg te nemen, om het energiesysteem te balanceren en om het aanbod van oefeningen uit te breiden.

28 met elkaar verbonden ballen liggen in twee rijen langs de wervelkolom. De kleine ballen helpen door diep werkende druk spanningen los te maken.

Verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw – groen – antraciet – bordeau/rood

DRAAGBAAR ULTRAGELUID

Ultrageluid met een frequentie van 1 MHz. wordt toegepast voor de behandeling van chronische en acute pijn, zoals gewrichtspijn, spierpijn en botpijn. Bovendien verbetert ultrageluid de doorbloeding en het herstel na sportblessures. Het ultrageluid apparaat genereert diepe ultrageluidsgolven in de lichaamsweefsels voor de specifieke behandeldoelen. Ultrageluidgolven bevorderen de bloedcirculatie en lokale stofwisseling. Daardoor herstelt weefsel sneller en wordt vocht (oedeem) sneller afgevoerd en gereduceerd. Ultrageluid wordt toegepast om druk en pijn te doen afnemen, heling te versnellen en ontstekingen te remmen.

Onder ultrageluid verstaat men geluid, waarvan de frequentie zo hoog is, dat het voor de mens niet hoorbaar is.

 

De UT1032 biedt zowel continue als pulserende stimulatie.

In de regel duurt een thuisbehandeling ca. 10 minuten. Het apparaat schakelt zichzelf na de gekozen behandeltijd uit. Per behandelgebied kunt u de behandeling 2 tot 3 maal per dag herhalen.

Voor een goede en correcte geleiding van de ultrageluidgolf is de toepassing van ultrageluid gel tussen de behandelkop en de huid een strikte voorwaarde.

Het ultrageluid apparaat beschikt over een voorverwarmingsfunctie voor extra behandelcomfort. Deze functie kan desgewenst worden uitgeschakeld.

Ultrageluid therapie is een beproefde behandelwijze, die door veel artsen en fysiotherapeuten wordt toegepast.

Patiënten voelen de ultrageluid stimulatie in de regel niet tijdens de behandeling; hooguit ervaren patiënten een lichte warmte in het toepassingsgebied.

Het ultrageluidapparaat voldoet aan de eisen van de Europese Richtlijnen.

ALLproducts